ONE Herastrau Park

  • ONE Herastrau Park
  • ONE Herastrau Park
  • ONE Herastrau Park
  • ONE Herastrau Park
  • ONE Herastrau Park

Descriere ansamblu

 ONE Herastrau Park este un proiect rezidential exclusivist, certificat Green Homes de catre Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi din Romania (ROGBC) situat langa Ambasada Chinei, Lacul si Parcul Herastrau. Proiectul se afla in curs de construire, avand termen de finalizare luna martie 2017.
 
Finisaje premium realizate din parchet triplu tratificat din stejar albit, placi ceramice Porcelanosa si vopsele lavabile de calitate ridicata; Obiecte sanitare Porcelanosa; Fatada ventilata si termosistem;Tamplarie si geamuri: geamuri Duplex – low E Clar, tamplarie aluminiu Schuco cu rupere de punte termica, tamplarie cu ochiuri mobile oscilo-batante si glisante, pereti cortina, 6 mm geam exterior normal, 6 mm geam interior normal, 6 mm geam interior laminat cu folie pe fata vidata.
 
Instalatii: Sursa termica folosita pentru incalzirea imobilelor si pentru prepararea apei calde de consum este o centrala termica pe combustibil gazos. Fiecare corp A si B va avea centrala proprie. Incalzirea in interiorul apartamentului se va face prin pardoseala. Climatizarea se face cu unitati de clima in detenta directa, necarcasate, silentioase, montate in plafonul fals. Acestea vor recircula aerul din camera prin intermediul unor grile montate in dreptul tamplariei exterioare.
 
Ansamblul Rezidential Herăstrau Park se  desfășoara pe un teren având o suprafață totală de 4.274 m2 situat în București, str. Nicolae Caramfil nr. 12-14, Sector 1, care se compune din 2 Tronsoane având regim de înălțime 2S+P+11E in sistem triplex, ce cuprind apartamente având destinația exclusivă de locuință și parcări subterane.