Floreasca Residence

  • Floreasca Residence
  • Floreasca Residence
  • Floreasca Residence

Descriere ansamblu

 Complexul Floreasca Residence este un proiect imobiliar care se construiește în proximitatea zonei de nord a Capitalei și oferă o panoramă superbă asupra lacurilor Tei și Floreasca, având în imediata apropiere puncte de interes perfecte pentru relaxare și distracție: Clubul de Agremenent Dinu Pescariu, terenuri de tenis, clubul sportiv și strandul MAI, restaurante și cluburi, Mall Promenada.
Complexul este alcătuit din 3 blocuri care se diferențiază prin design și arhitectură, două cu regim de înălțime P+10 și unul cu regim de înălțime P+5+6R, proiectate astfel încât să asigure confortul și siguranța viitorilor locatari. Floreasca Residence pune la dispoziție garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere sau penthouse cu 3 sau 4 camere, având suprafețe locuibile și terase generoase, decomandate și finisate la standarde internaționale.

Poziționarea lângă bulevardul Barbu Văcărescu facilitează accesul rapid la mijloacele de transport, stația de metrou Aurel Vlaicu, zona de birouri din Aviației, școli și grădinițe, dar și Aeroportul Băneasa sau Aeroportul Otopeni.
Ne diferentiem de alte proiecte, prin faptul ca la noi in proiect veti gasi apartamente cu terase spatioase iar cele de la parter vor beneficia si de gradina proprie.
Floreasca Residence,va avea avea locuri de parcare la subsol pe doua nivele, va fi inconjurat de spatii verzi,spatii de relaxare cu bancute.Incepand cu etajul 4 va veti veti putea bucura de  o panorama deosebita a lacului.
Pentru ca noi punem pret pe renumele si calitatea constructiei, va oferim materiale Premium atat la materialele cu care construim cat si pe partea de finisaje.
Primele doua tronsoane ale primului bloc din cadrul complexului ( A si B ) s-au dat in folosinta in luna Iunie 2018 al doilea bloc (C si D) urmand sa se dea in folosinta in Decembrie 2019.
Parcarea subterana este distribuita pe 2 nivele, deservite de lift de persoane marca Kone clasa A premium, iar pretul acestora este 15.000 euro + TVA 19%
 
 
Referitor la pretul apartamentelor cestea variaza in functie de numarul de camera si de etaj astfel:

Studio :             77.300 euro –  88.800 euro + TVA
2 camere:      118.800 euro –136.500 euro + TVA
3 camere :     137.700 euro – 158.200 euro + TVA
Penthouses :  550 .000 euro + TVA

 
 
Detalii finisaje :
Finisaje Interioare – Gama de finisaje : aveti posibilitatea sa alegeti  clasa medie sau clasa premium de la  Delta Studio !
·        Pardoseli din gresie porţelanată de interior.
·        Ceramica portelanata;
·        Pereţii şi tavanele tencuite şi finisate cu glet de ipsos;
·        Plafon vopsit cu vopsea lavabilă albă;
·        Accesorii pentru baie din oţel inoxidabil;
·        Lavoar porţelan sanitar;
·        Tip cadă dreptunghiular cu orificiu de scurgere, sifon, bateria de amestecare cu furtun de duş flexibil şi suport sau duş fix. Căzile de baie vor avea masca construită din zidărie şi placate cu gresie sau acoperite cu mască din acelaşi material ca şi cada de baie;
·         Cădiţe de duş pătrate sau de colţ;
·         Grup sanitar cu instalaţie echipată complet;
·         În bucătărie pardoseli din gresie porţelanată de interior, infrastructură pentru instalarea  maşinii de spălat;
·         Pe hol parchet şi pardoseli din gresie porţelanată de interior.