Complex Aviatiei-Floreasca

Descriere ansamblu

 Proiectul Rezidential a fost conceput ca un proiect clasa premium, deosebit prin locatia sa unica, astfel: în imediata apropiere (3 min) de Parcul Heresatru si Lacul Floreasca, statia metrou Aurel Vlaicu (3 min), Mall Promenada (6 min).  Constructia acestuia va incepe in februarie 2017. Blocul va avea 2 apartamente cu curte privata, doua apartamente a cate trei camere si unul de doua camere la etajul 1, precum si 4 apartamente de 3 camere tip duplex, cu scara interioara si acces la terasa.
Daca ar fi sa ne referim la relatia cu clientii nostri, atunci… am invatat SA OFERIM MAI MULT decat sa cerem.
Urmărim CALITATEA. Dumneavoastră știți că valoarea unui apartament este influențată de calitatea clădirii, a finisajelor spațiilor comune și a celor verzi:
1.Echipa: Proiectul este gestionat de o echipa de arhitecti, constructori, Diriginte de santier si RTE cu experienta si sute de alte constructii civile la activ.
2.Spații comune: Design original placat cu piatră naturală combinat cu tapet al holului de intrare, scara de interior placata cu marmura, aport de lumina naturala, arhitectura de interior conceputa de designeri de interior apreciati (detalii disponibile la cerere).
3.Spații verzi: Avem un concept de peisagistică, ce conține sistem de irigație pentru spațiile verzi și degivrare a spațiilor de circulație (detalii disponibile la cerere).