Ansamblu Rezidential Floreasca

  • Ansamblu Rezidential Floreasca
  • Ansamblu Rezidential Floreasca
  • Ansamblu Rezidential Floreasca
  • Ansamblu Rezidential Floreasca
  • Ansamblu Rezidential Floreasca

Descriere ansamblu

 Ansamblul este situat intr-o zona extrem de apreciata si linistita din Bucuresti, langa Lacul Tei. Locatia sa unica este evidentiata de faptul ca este foarte aproape de lac.
Structura de rezistenta este din fundatii de beton armat, coloane, diafragme si plansee, proiectate si executate in conformitate cu cerintele specifice ale proiectului si cu normele de constructie/ reglementarilor în vigoare.
 
Peretii interiori sunt realizati din pereți de beton sau zidarie, tencuiti si finisati cu glet de ipsos si vopsiti cu vopsea lavabila alba;
Usi de interior laminate cu imitatie STEJAR sau wenge cu cadru de lemn si butonul de usa inox;
Lifturile sunt marca Kone din clasa premium, cu 13 opriri;
Usa interior de intrarea in apartament, cu cadru metalic de lucru si tabla, vopsita anticoroziv, izolata fonic, MDF pe fronturi, intr-un singur canat, complet, cu garnituri pe cadre, cu balamale si inferior perie de strangere, inclusiv 3 puncte de blocare si vizor;
Tamplarie exterioara de pvc cu 5 camere si geam securizat; ferestre cu panouri mobile si fixe de sticla si usi, avand incorporate deschideri simple sau duble. Toate ferestrele vor avea glafuri din aluminiu la exterior.
Termosistem cu vata minerala bazaltica de 100 mm cu finisaj tip BAUMIT sau echivalent, inclusiv grund si plasa plastic;
Placare Ceramica la fatade ventilate tip teracota Rincon Argelite sau placare cu ALUCOBOND, inclusiv vata minerala bazaltica de 100 mm pentru izolare termica.
 
Fiecare apartament va avea infrastructura pentru un sistem de incalzire individual, centrala termica, situata in bucataria fiecarui apartament.